We gaan rustig door

Niet elke maandag is er stof om over te schrijven. Ik zie dat het alweer een maand geleden is dat er een bericht is geplaatst. We werken wel gewoon elke maandag stug door. Zo nu en dan geven we de aanplant water, wat wel bijna een uur werk is met 7 man. En verder zijn we in de buurt van het dierenpark aan de slag op het stuk waar 4 jaar geleden veel gekapt is. Dat stuk begint weer aardig dicht te groeien en wij gaan er een beetje doorheen om te voorkomen dat de Douglas en de Larix daar de overhand krijgen. Er is een grote verscheidenheid aan bomen opgekomen, berk, eik (vooral Amerikaanse), beuk, kers (ook Amerikaanse), kastanje, den etc. We dunnen het een beetje uit en geven wat minder snel groeiende bomen de ruimte. Tja en toen we daar eenmaal bezig waren moesten we natuurlijk wel wat aan de Prunus serotina gaan doen. Richting de BW laan stonden er behoorlijk wat en ook al behoorlijk groot. Ik schrijf ‘stonden’ , we zijn er zeker twee maandagen aan het werk geweest en hopen ze daar nu weg te hebben.
Weet of ziet u nog ergens Amerikaanse vogelkers in Birkhoven? Laat het even aan ons weten, dan gaan wij er mee aan de slag.

Afgelopen vrijdag kreeg ik het bericht dat Rinus Verschuren stopt als veldwerker bij onze werkgroep. Jammer hoor Rinus, we waren net zo lekker aan elkaar gewend geraakt. We zullen je inzet en je grappen en de koeken missen!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Prunus serotina. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s