Winters Birkhoven

In vroeger tijden was het zwembad in Birkhoven verbonden met de bosvijver via een diepe sloot. Deze sloot is nog steeds zichtbaar in het bos, al groeide deze de laatste jaren wel steeds meer dicht. Boswachter Martijn kwam met het plan om deze sloot weer eens helemaal vrij te maken van bomen en struiken, om zo dit ‘cultuurelement’ in Birkhoven weer wat zichtbaarder te maken.

De verbindende sloot met op het ogenblik heel veel water

Met ook nog een mooi eilandje erin

Ergens in een bocht van deze sloot is nog een groot deel bos met rododendrons. Ook in dit gebied was het hoog tijd om eens wat ruimte en licht in het bos te krijgen. Er is en wordt dus veel gezaagd de laatste maanden.

Nico zaagt, Egbert, Cees en John zorgen dat de boom netjes tussen de andere bomen door op de goede plek terecht komt.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Birkhoven. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s