Record

Vandaag hebben we een nieuw record gevestigd. Ondanks het feit dat er zes afmeldingen waren, waren we toch met 10 mensen aan het werk op Vliegbasis Soesterberg. Met alleen onze eigen Birkhoven-ploeg! Wilma heeft het er maar druk mee om te zorgen dat haar schaapjes niet verdwalen op de grote stille heide…..

Het wordt nu wel begrotelijk als je “moet” trakteren. Eén verkeerde opmerking leidde tot een waar bombardement van ansichtkaarten aan het adres van één onzer. En die had beloofd dat ie zou trakteren als ie van iedereen een kaart kreeg……

20140126 002

Met het project dat we nu onder handen hebben op de vliegbasis is het trouwens alleen maar fijn dat we zo’n grote groep hebben. Het is een behoorlijk bosje dat moet worden platgezaagd, en als je dan met flink wat mensen bent, schiet het toch nog een beetje op!

In het bosje dat we wegzagen staan vooral eiken, grove dennen en berken. Daarnaast groeit er van alles, zoals veel kardinaalsmuts Euonymus, rozen, krent, en hazelaar. Het lijkt niet allemaal van wilde oorsprong.

Opvallend is ook dat er veel afval op het terrein ligt. Zoals deze prachtige ouwe Seven Up fles. Die zal nog wel dateren uit de tijd dat hier Amerikanen rondliepen.

20140130 017

Als ik deze mooie ouwe fles nou kan verkopen op Marktplaats, kan ik misschien nog een keer trakteren….

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Vliegbasis Soesterberg. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s