Overzichtje

Al laat ik niet elke week wat achter op het blog, er wordt nog elke week enthousiast gewerkt. Allerlei soorten weergesteldheid hebben we de laatste tijd al gehad, maar dat maakt allemaal niet uit. Komen we niet nat thuis van de regen, dan is het wel van het transpireren. Zie hier onze Dirk, geheel in het zweet gewerkt! En daar is hij als ambtenaar ook trots op.

Het hoeft niet te regenen om nat te worden!

Het hoeft niet te regenen om nat te worden!

Onze werkzaamheden zijn de laatste tijd weer heel divers. Bramen verwijderen uit het pinetum, paden opsnoeien, prunus verwijderen uit andere delen van het bos, Japanse knoop verwijderen en het gemaaide gras uit het pinetum harken. Met dank aan Erik die met de maaimachine langskwam.
De Japanse knoop hebben we afgelopen maandag voor de derde keer dit jaar helemaal verwijderd. Het groeit hard terug en we hopen het dit jaar elke maand weer even opnieuw te doen. Eens zien of we het weg krijgen.

Dan hadden we deze maand ook nog hulp uit Nieuw Zeeland. Onze vriendin Margriet Esenbrink was over voor familiebezoek en kwam ook bij ons buurten. Ze wilde ook graag eens mee naar het pinetum, daar had ze al vaak over gehoord. Hier is ze dan tussen de groene brigade!

Even napraten bij het bankje

Even napraten bij het bankje

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Pinetum Birkhoven en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s